Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şükrü AKDOĞAN Tarafından "Dünya Ticaretinde Türkiye’nin Yeri" Konulu Konferans Verilmiştir.

Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şükrü AKDOĞAN tarafından "Dünya Ticaretinde Türkiye’nin Yeri" konulu konferans verilmiştir.

Konferansa öğrencilerimizle birlikte, okulumuz öğretim elemanları ve davetli misafirlerimiz katılmıştır. Konferansa Prof. Dr. Şükrü AKDOĞAN Dünya ticaretinin çerçevesini çizerek Türkiye'nin dünya ticaretindeki yerini belirtti. Öğrenciler ve davetli katılımcıların yoğun ilgisi ile gerçekleştirilen konferans soru ve cevapları takiben okul müdürümüz Doç. Dr. Kenan GÜLLÜ'nün  Prof. Dr. Şükrü AKDOĞAN'a plaket takdimi ile sona erdi.

Aynı zamanda, konferans sonrası okul müdürümüz tarafından okul binası ve çevresi tanıtılan  ve bilgi verilen Prof. Dr. Şükrü AKDOĞAN okul ve eğitim-öğretim ile ilgili görüş ve önerilerde bulundu.