Kayseri SMMM Odası Geleceğin Meslek Adayları İle Buluştu.

Erciyes Üniversitesi Pınarbaşı Suna Yalçın Meslek Yüksekokulu Cahit Yalçın konferans salonunda gerçekleştirilen "Kayseri SMMM Odası geleceğin meslek adayları ile buluşuyor" konulu konferansa Kayseri SMMM Odası Başkanı Anfer Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Tanrıöver, Süleyman Şahin, Ali Yedikaya, üyeler Mali Müşavir İsmail Aslan, Mali Müşavir Levent Börklü ve Pınarbaşı Suna Yalçın Meslek Yüksekokulu müdürü Doç. Dr. Kenan Güllü, akademik ve idari personel ile ögrenciler katıldı. Konferansa öğrenciler yoğun ilgi gösterdiler. Pınarbaşı Suna Yalçın Meslek Yüksekokulu müdürü Doç. Dr. Kenan Güllü, üniversite ve meslek örgütleri işbirliğinin önemine işaret ederek, meslek eğitiminin meslek örgütlerinin işbirliği ve katkısı olmadan tamamlanamayacağını söyledi. Kayseri SMMM Odası Başkanı Anfer Yılmaz ise Oda Yönetimi olarak geleceğin meslek adaylarına önem verdiklerini ve sorumluluk duyduklarını, dürustlüğün, ilkeli olmanın ve sebat etmenin mesleğin temel gerekliliklerinden olduğunu söyledi. Yılmaz ve oda üyeleri daha sonra öğrencilerin sorularını cevapladılar. Kayseri Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası olarak öğrencilerin staj eğitimleri, burslulukları başta olmak uzere her zaman destek olacaklarını ifade ettiler.