Okulumuz 2 Bölüm İle Eğitim-Öğretime Başlayacaktır.

Okulumuzda verilen eğitim öğrenci odaklı olup, çıktıya hedeflenmektedir. Bu bağlamda yetiştirdiğimiz öğrencilerin araştırmacı, takım çalışmasına yatkın, yaratıcı düşüncesini ortaya koyabilme kabiliyetini ön plana çıkarma amaçlanmaktadır. Bölümlerimiz;

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü;
•    Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı,
Pazarlama ve Dış Ticaret Bölümü;
•    Pazarlama Programı
Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü;
•    Bankacılık ve Sigortacılık Programı (2018-2019 Eğitim-öğretim yılında öğrenci alacak)

Geçtiğimiz Yılın Taban ve Tavan Puanları
Meslek Yüksekokulumuz 2017-2018 eğitim-öğretim yılında faaliyete başlayacağından geçmiş yıllara ait taban ve tavan puanları yoktur.

Meslek Yüksekokulumuzun Ön Planda Olan Özellikleri
Meslek Yüksekokulumuz Kayseri-Malatya karayolu üzerinde olup, il merkezine 104 km uzaklıktadır. Ayrıca Meslek Yüksekokulu’muz Malatya, Sivas, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Elazığ gibi önemli şehirlerinin geçiş yolları üzerinde yer alarak önemli bir coğrafi konuma ve ulaşım rahatlığına sahiptir.

Kazanılan Başarılar
Meslek Yüksekokulumuz 2017-2018 eğitim-öğretim yılında faaliyete başlayacağından geçmiş yıllara ait kazanılan başarımız yoktur.

Öğrenciye Sunulan İmkânlar
Ön lisans programlarımızın içeriği, ilgili sektörlerin ihtiyaçlarını karşılayacak tarzda hazırlanmıştır. Öğrencilere sunulan eğitimler, dünya ve AB meslek standartlarına uygun ve modern araç ve gereçlerle desteklenmiştir. Seçilen mesleki dallar günümüz iş koşullarına ve sektörel ihtiyaçlara uygun olarak seçilmiştir. Amaç gençlere prestijli bir gelecek sunmak ve onları geleceğe hazırlamaktır. Pınarbaşı Meslek Yüksekokulu; iş dünyasındaki gelişmeleri yakından takip eden, akademik bilgi ile mesleki eğitimi birlikte sunan bir meslek yüksekokulu olarak çalışmalarını sürdürmektedir.