Yüksek okulumuzu tercih eden her öğrencimize, Beş yıldızlı otel konforunda oda garantisi

PINARBAŞI MESLEK YÜKSEKOKULU

Meslek Yüksekokulumuz; eğitim öğretim açısından hayırsever işadamı tarafından yaptırılan mükemmel bir fiziki yapılanmanın yanında, tüm sınıflarımızda bilişim ve gelişim teknolojilerine uygun projeksiyon ve benzeri donanımlarla eğitim yapmaktadır. Ayrıca bilişim hizmetleri için 30’ar kişilik 1 adet bilgisayar laboratuarı, tam gün hizmet veren okuma salonu, konferans salonu, öğrenci kantini, öğrenci otoparkı, ayrıca dinlenme amaçlı kamelya ile birlikte yeşillendirilmiş temiz bir çevre düzenlemesine sahip imkânlarla öğrencilerimize hizmet sunmaktadır.

Yeni Açılan KYK Kız ve Erkek yurtları, kalitenin sınırları zorlanmış olup, bütün öğrencilerimizi alabilecek kapasiteye sahiptir. 24 saat sıcak su, wifi hizmeti, ve eşsiz manzarası ile sizi misafir etmeye hazır beklemektedir.

Okulumuzda verilen eğitim öğrenci odaklı olup, çıktıya hedeflenmektedir. Bu bağlamda yetiştirdiğimiz öğrencilerin araştırmacı, takım çalışmasına yatkın, yaratıcı düşüncesini ortaya koyabilme kabiliyetini ön plana çıkarma amaçlanmaktadır. Bölümlerimiz;

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü;
• Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı,
Pazarlama ve Dış Ticaret Bölümü;
• Pazarlama Programı
Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü;
• Bankacılık ve Sigortacılık Programı (2018-2019 Eğitim-öğretim yılında öğrenci alacak)

AKADEMİK KADRO

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü;

Öğr. Gör. Dr. Mehmet Erkan SOYKAN
Öğr. Gör. Fatih PİRİNÇÇİ
Pazarlama ve Dış Ticaret Bölümü;
Öğr. Gör. Öznur ARSLAN

Meslek Yüksekokulumuz Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü için bir öğretim üyesi ve Pazarlama ve Dış Ticaret Bölümü için ise iki adet öğretim üyesi için ilan aşamasında olup, alımımız temmuz ayı sonunda tamamlanması planlanmaktadır.

Geçtiğimiz Yılın Taban ve Tavan Puanları
 Meslek Yüksekokulumuz 2017-2018 eğitim-öğretim yılında faaliyete başlayacağından geçmiş yıllara ait taban ve tavan puanları yoktur.
Meslek Yüksekokulumuzun Ön Planda Olan Özellikleri
 Meslek Yüksekokulumuz Kayseri-Malatya karayolu üzerinde olup, il merkezine 104 km uzaklıktadır. Ayrıca Meslek Yüksekokulu’muz Malatya, Sivas, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Elazığ gibi önemli şehirlerinin geçiş yolları üzerinde yer alarak önemli bir coğrafi konuma ve ulaşım rahatlığına sahiptir.
Kazanılan Başarılar

Meslek Yüksekokulumuz 2017-2018 eğitim-öğretim yılında faaliyete başlayacağından geçmiş yıllara ait kazanılan başarımız yoktur.
Öğrenciye Sunulan İmkânlar
 Ön lisans programlarımızın içeriği, ilgili sektörlerin ihtiyaçlarını karşılayacak tarzda hazırlanmıştır. Öğrencilere sunulan eğitimler, dünya ve AB meslek standartlarına uygun ve modern araç ve gereçlerle desteklenmiştir. Seçilen mesleki dallar günümüz iş koşullarına ve sektörel ihtiyaçlara uygun olarak seçilmiştir. Amaç gençlere prestijli bir gelecek sunmak ve onları geleceğe hazırlamaktır. Pınarbaşı Meslek Yüksekokulu; iş dünyasındaki gelişmeleri yakından takip eden, akademik bilgi ile mesleki eğitimi birlikte sunan bir meslek yüksekokulu olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

E-Posta : pmyokayseri.edu.tr