Pınarbaşı MYO 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ara Sınav Tarihleri

Sınav giriş saatleri ve sınav salonlarında yapılan güncellemeler için sınav programını kontrol ediniz ve sınav kurallarını okuyunuz.

Bütün Bölümlerin Sınav Programına Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Pazarlama 1. Sınıf Sınav Programına Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Pazarlama 2. Sınıf Sınav Programına Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Bankacılık ve Sigortacılık 1. Sınıf Sınav Programına Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Bankacılık ve Sigortacılık 2. Sınıf Sınav Programına Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları 1. Sınıf Sınav Programına Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları 2. Sınıf Sınav Programına Ulaşmak İçin Tıklayınız.

SINAV KURALLARI:

1- Sınavlardan ilk 15 dakika ve içerisinde çıkılmayacaktır. İlk 15 dakikadan sonra gelen öğrenciler sınava kesinlikle alınmayacaktır.

2- Öğrenci kimliği veya öğrenci belgesi olmayan öğrenciler sınava kesinlikle alınmayacaktır.

3- Öğrenciler, sınav oturma planına göre sınava gireceklerdir. Ancak, gerekli gördüğü durumlarda, sınav gözetmeni öğretim elemanları öğrencinin yerini değiştirebilir.

4- Öğrenciler, sınav tutanağını oturma planına göre imzalayacaklardır. Öğrenciler, gözetmen öğretim elemanları sınav salonuna gelmeden önce sınav salonlarına girmeyeceklerdir.

5- Cep telefonu ile sınava girmek kesinlikle yasaktır. Öğrenciler sınav başlamadan önce cep telefonlarını kapatarak ya çantalarında muhafaza edecekler ya da öğretim elemanı kürsüsüne kapalı olarak bırakacaklardır.

6- Öğrenciler, sınav esnasında sıra gözlerinde ve yanlarında ders notları bulundurmayacaklardır.

7- Öğrencinin yanında ders notu varsa, öğretim elemanı kürsüsüne bırakılacaktır.

8- Sıralarda bulunan yazılardan sırada oturan öğrenciler sorumludur. Bu nedenle, sınav başlamadan önce öğrencilerin oturdukları sıraları kontrol etmeleri gerekmektedir.

21 Mart 2022 Pazartesi