×
TUR ENG
KAYÜ Anasayfa
2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Staj Başvuru Süreci

Okulumuz öğrencilerinin 20 iş günü staj yapmaları zorunludur. Öğrencilerimiz staj başvurularını 26 Nisan 2022 tarihinden itibaren yapabilirler. Staj Başvurusu yapan öğrencilerimiz 20 Haziran 2022 tarihinden itibaren stajlarını yapabileceklerdir. Stajlarını birinci sınıf sonrası yaz döneminde ve ikinci sınıf sonrası yaz döneminde yapabilirler. Öğrencilerimizin staj için yapacakları tüm süreçler aşağıda görsellerle açıklamıştır. 

KARİYER KAPISI ÜZERİNDEN STAJ SEFERBİRLİĞİNE BAŞVURAN VE BAŞVURUSU KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLERİMİZ BU SÜRECE BAŞVURMAYACAKLARDIR. BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDIĞINDA STAJ DANIŞMANLARI İLE İLETİŞİME GEÇMELERİ GEREKMEKTEDİR.  

Öğrencilerimiz staj yerlerini kendileri belirleyeceklerdir. Bununla birlikte staj yeri belirleme konusunda engelle karşılaşan öğrencilerimizin staj danışmanları ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

BAŞVURU ÇIKTISI STAJ DANIŞMANI TARAFINDAN ONAYLANIP İMZALANDIKTAN SONRA ÖĞRENCİ TARAFINDAN 15 TEMMUZ YERLEŞKESİNE BİZZAT ELDEN TESLİM EDİLECEKTİR.  BU KONU İLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİ İÇİN 15 TEMMUZ YERLEŞKESİNDE BULUNAN ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ İLE GÖRÜŞEBİLİRSİNİZ.

STAJ İÇİN ALINMASI GEREKEN BELGELERE AŞAĞIDAKİ LİNKLERLERDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

1- Staj Defteri Dış Kapağı İçin Tıklayınız.

2-Staj Defteri İç Kapağı İçin Tıklayınız.

3-Staj Defteri Not Alma Sayfası İçin Tıklayınız. 

4- Staj İş Yeri Değerlendirme Formu İçin  Tıklayınız.


Kayseri Üniversitesi Öğrencilerinin Yaz Dönemi Stajları için Takip Etmesi Gereken Adımlar Devamı için tıklayınız.

Başvurumu Nasıl Yapacağım? Staj Başvurusu Video Anlatımı Devamı için tıklayınız.

Sağlık Sigortasından Faydalanıyor muyum? Staj başvurusu esnasında sizlerden talep edilen müstehaklık belgesi sağlık sigortasından faydalanıp/faydalanmadığınızı anlamak içindir.  Devamı için tıklayınız.

Bölüm Staj Danışmanları


Pazarlama Programı
Öğr. Gör.  Su ÜNLÜ
Bankacılık ve Sigortacılık Programı
Öğr. Gör. Cihan AKICI
Muhasebe ve Vergi Uygulamaları

Öğr. Gör. Ümit Nusret SALMAN



10 Mayıs 2022 Salı