DERS KAYDI YAPACAK TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Ders kaydı yapacak öğrencilerimiz, öğrenci bilgi sistemine ulaşmak için tıklayınız

Üniversitemiz 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Güz dönemi ders kayıtları 26 Eylül-04 Ekim 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Güz döneminde mazeret kayıtları yapılmayacaktır. Öğrencilerimizin ilan edilen tarih aralığında ders kayıtlarını yapmaları zorunludur.

Sadece ders kayıt haftasında ders kaydını tamamlayan öğrenciler için 05-07 Ekim 2022 tarihlerinde Ders Ekleme veya Ders Silme işlemi yapılabilecektir.

Öğrencilerimizin http://obs.kayseri.edu.tr ’den ders kayıt servisini kullanarak derslerini seçmeleri ve danışman onayına göndermeleri gerekmektedir.

Onaya gönderilen ders kayıtları, danışmanca onaylaması ile birlikte ders kayıt işlemi gerçekleşmiş olacaktır.

“Ders Kayıt Sistemi”ne nasıl girileceği ve nasıl kullanılacağı ile alakalı dosya için TIKLAYINIZ.

Ders kayıt dönemi tarih aralığı dışında ders kaydı yaptırılamayacaktır. (Mazeret ders kaydı olmayacaktır. Sadece ders ekleme ve silme yapılabilecektir.) Öğrencilerin mağdur olmamaları için ders kayıt işlemlerini zamanında bitirmeleri gerekmektedir.

Öğrencilerimiz; vaktinde ders kaydı yaptırmadıkları takdirde, ilgili dönemde hiçbir öğrencilik hakkından faydalanamazlar.

Öğrencilerimiz, Katkı Payı / Öğrenim Ücretleri ödemelerini, T.C. Kimlik Numarası yazılan alana Öğrenci Numarasını yazarak, Türkiye’nin her yerindeki Halk Bankası şubelerinden, Halk Bankası İnternet Bankacılığı kullanarak yapabilirler. Halkbank ATM'lerinden harç yatırma işlemi yapılamayacaktır.

26 Eylül 2022 Pazartesi