×
TUR ENG
KAYÜ Anasayfa
2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Vize Sınav Programı

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları bölümü 1. sınıf Temel Bilgi Teknolojileri I ve 2. sınıf Bilgisayarlı Muhasebe Uygulamaları derslerinin sınav saatinde değişiklik yapılmıştır. Değişen sınav saatleri ile birlikte sınav programına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.


2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı güz yarıyılı vize sınav programına ulaşmak için tıklayınız.

SINAV KURALLARI:

1- Sınavlardan ilk 15 dakika ve içerisinde çıkılmayacaktır. İlk 15 dakikadan sonra gelen öğrenciler sınava kesinlikle alınmayacaktır.

2- Öğrenci kimliği veya öğrenci belgesi olmayan öğrenciler sınava kesinlikle alınmayacaktır.

3- Öğrenciler, sınav oturma planına göre sınava gireceklerdir. Ancak, gerekli gördüğü durumlarda, sınav gözetmeni öğretim elemanları öğrencinin yerini değiştirebilir.

4- Öğrenciler, sınav tutanağını oturma planına göre imzalayacaklardır. Öğrenciler, gözetmen öğretim elemanları sınav salonuna gelmeden önce sınav salonlarına girmeyeceklerdir.

5- Cep telefonu ile sınava girmek kesinlikle yasaktır. Öğrenciler sınav başlamadan önce cep telefonlarını kapatarak ya çantalarında muhafaza edecekler ya da öğretim elemanı kürsüsüne kapalı olarak bırakacaklardır.

6- Öğrenciler, sınav esnasında sıra gözlerinde ve yanlarında ders notları bulundurmayacaklardır.

7- Öğrencinin yanında ders notu varsa, öğretim elemanı kürsüsüne bırakılacaktır.

8- Sıralarda bulunan yazılardan sırada oturan öğrenciler sorumludur. Bu nedenle, sınav başlamadan önce öğrencilerin oturdukları sıraları kontrol etmeleri gerekmektedir.



14 Kasım 2022 Pazartesi