OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ 5. KAYSERİ KİTAP FUARINDA

Kayseri 5. Kitap Fuarı'na 16.10.2022 tarihinde Yüksekokulumuz öğrencileri ile ziyarette bulunduk. Öğrencilerimizin bu günü anlamlı, nitelikli ve en verimli bir şekilde geçirmelerinde katkıları olan ve bizleri yalnız bırakmayan başta Rektör Hocamız Prof. Dr. Sn. Kurtuluş KARAMUSTAFA olmak üzere, ev sahibi olarak bizlere konukseverlik gösteren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh BÜYÜKKILIÇ'a, gün boyu öğrencilerimiz ile ilgilenen ulaşım ve yemek organizasyonu konusunda kurumsal desteğini gösteren Pınarbaşı Kaymakamımız Sn. İbrahim GÖKMEN'e, Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh UZUNLUOĞLU'na, Gençlik Spor İlçe Müdürü Saydam DEMİREL'e şükranlarımı arz ediyorum. Öğrencilerimizin tamamı 3 milyon kitabın olduğu Türkiye'nin en büyük fuarlarından birisine katıldılar ve kişisel gelişimleri açısından faydalı bir gün geçirdiler.

Fuara Katılan öğrencilerimizin her biri Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle en az bir kitap aldı ve kitapları okuyarak özetini çıkartıp Rektör Hocamıza, Kaymakam Bey'e ve Yüksekokul Müdürlüğümüze e-posta olarak yollayacaklarına söz verdiler.

Her şey geleceğimiz olan gençlerimiz için.

18 Ekim 2022 Salı