YÜKSEKOKUL YÖNETİMİMİZ TÜRKİYE YETERLİLİKLER ÇERÇEVESİ FARKINDALIK GÜNLERİNE KATILDI

Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. Kemal YAVUZ, Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Çetin ÜNEN 09.11.2022 tarihinde Adana'da beşincisi gerçekleştirilen Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi Farkındalık Günleri'ne üniversitemizi temsilen katılım sağladılar. Oldukça verimli geçen etkinlikte hayat boyu öğrenme yaklaşımı, bireylerin değişen teknolojik koşullara uyum sağlaması ve istihdam edilmeye olanak tanıyan güncel niteliklere sahip olması için yeterliliklere kolay ve hızlı erişimi sağlayacak politikalar üretmek ve bu politikaların ulusal bir programla bütün eğitim kademelerinde ve kurumlarında somut uygulanması amacını taşıyan faaliyetler ele alındı.

18 Kasım 2022 Cuma