2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

Rektörlük Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen 2019-2020 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreninde, okulumuz birincisi Muhasebe ve Vergi Uygulamaları bölümü öğrencisi Fatma Nur Akbulut'a Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş KARAMUSTAFA tarafından diploması verildi ve müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Bahatdin Daşbaşı tarafından mezuniyet kuşağı (şed) bağlandı. Ayrıca Okulumuz Muhasebe ve Vergi Uygulamaları bölümü hocası Öğr. Gör. Ümit Nusret SALMAN Kayseri Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Muhasebe ve Finans Yönetimi Yüksek Lisans bölüm birincisi  olarak  Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş KARAMUSTAFA tarafından diploması verildi ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Semra AKSOYLU tarafından mezuniyet kuşağı (şed) bağlandı.

12 Ocak 2021 Salı